boxlargeAbonnementen

U kunt zich abonneren op de Boerenversbox voor eenmaal per week, eenmaal per twee weken of eenmaal per vier weken. Ook kunt u kiezen voor een twee- of vierpersoons box. De tweepersoons box box kost  € 27,50, de vierpersoons box € 37,50 per keer. De abonnementskosten worden vooraf maandelijks gefactureerd. U betaalt via automatische incasso. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail met incassoformulier. Soms zitten er vijf weken in een maand. U betaalt het aantal boxen dat u werkelijk ontvangt per hele maand.


Proefbox of Kadobox
Het is mogelijk een proefbox aan te vragen. Op deze manier kunt u vrijblijvend kennismaken met onze heerlijke producten. Dit mag u meerdere keren doen.

Met een Boerenversbox als kado geeft u een origineel en culinair kado. Het is mogelijk de box bij u thuis af te leveren zodat u deze zelf kado kan geven. Desgewenst kunnen wij de box bezorgen bij degene aan wie u deze kado doet, echter alleen binnen Westfriesland. Het is ook mogelijk een kadobon te bestellen. Dan kan de ontvanger zelf bepalen wanneer hij de box wil ontvangen. Geef dit dan aan in het kader vragen of opmerkingen. Ook een leuk idee voor het kerstpakket!

Indien u zich vóór maandag 12:00 uur aanmeldt voor de proefbox of kadobox en het bedrag van € 27,50 (2 personen) of € 37,50 (4 personen) overmaakt op ons rekeningnummer, ontvangt u de Boerenversbox nog dezelfde week. Bij betaling ná dit tijdstip kunnen wij de box pas de week erop bezorgen.
Geef in het geval van een kadobox duidelijk aan of u de box bij u thuis of op het adres van degene aan wie u de box kado doet wilt laten bezorgen.

Tweepersoons of Vierpersoons
U kunt kiezen voor een twee- of vierpersoonsbox. De inhoud van beide boxen is gelijk: groenten, fruit, zuivel, brood  en streekpoducten uit Westfriesland. In de tweepersoons box is met name bij de kort houdbare producten qua hoeveelheid rekening gehouden met een tweepersoons huishouden, waardoor u niets hoeft weg te gooien.
Bezorging
De Boerenversbox wordt op donderdagavond tussen 18:00 en 21:30 uur  bij u thuis bezorgd. Mocht u binnen deze tijdspanne een voorkeur hebben, geef dat dan aan bij de opmerkingen. Waar mogelijk houden we hier rekening mee.

Indien u niet thuis bent zetten we de box onder bijvoorbeeld een overkapping (in overleg) of we brengen de box bij de buren.

Bezorggebied
Wij leveren uitsluitend binnen Westfriesland. Mocht u buiten deze regio wonen, maar een afleveradres binnen Westfriesland hebben, is het toch mogelijk u op de Boerenversbox te abonneren.
Recepten
Bij iedere Boerenversbox leveren wij twee recepten die aansluiten bij de inhoud van de box. Aangezien we werken met verse seizoensproducten kan het voorkomen dat er een ingrediënt zelf toegevoegd dient te worden. Bij het samenstellen van de recepten gaan wij ervan uit dat basisproducten als boter, olie, zout en peper standaard in uw keuken aanwezig zijn.

De bijgeleverde recepten zijn gemakkelijk te bereiden recepten. Afhankelijk van uw tijd kunt u er zelf voor kiezen meer uitgebreide recepten uit te proberen, online zijn er velen te vinden.

Bewaren van producten
Wekelijks geven wij bewaaradviezen en tips voor het vers houden van de producten in de box.
Recyclen

Boerenversbox levert in kartonnen boxen. Graag ontvangen wij deze retour bij de eerstvolgende levering, zodat we deze zo mogelijk kunnen hergebruiken. Indien het niet mogelijk is om de box te retourneren dan graag afvoeren met het oud papier.

Lege zuivel flessen kunt u na gebruik omspoelen en retour geven aan onze bezorger.

Boerenversbox maakt voor al het drukwerk gebruik van Biotop milieuvriendelijk papier. Als grondstof wordt afvalhout van zagerijen en “dunningshout” uit bossen gebruikt. De grondstof wordt TCF gebleekt en er worden geen optische witmakers toegevoegd.

Abonnement tijdelijk stopzetten

U kunt de bezorging van de Boerenversbox tijdelijk stop zetten indien u op vakantie gaat, mits u dit voor maandag 12:00 uur per email aan ons meldt.

Als u op vakantie gaat en dit nog niet bij ons bekend was op het moment van incasseren, zullen we de Boerenversbox die tijdens uw vakantie niet geleverd is, verrekenen met de volgende factuur. Dit alles mits uw vakantie op tijd bij ons gemeld is.

Opzeggen
U kunt eenvoudig uw abonnement per email opzeggen. Gelieve dit te doen voor maandagmiddag 12:00 uur indien het de laatste levering van de maand betreft. Uw abonnement loopt altijd tot het einde van de incassoperiode (dit is het einde van de maand).
Klachten

Als er iets mis is met de levering of bepaalde producten in de Boerenversbox, geef het dan altijd aan ons door. Wij streven naar continue kwaliteit en willen het graag weten als er iets beter kan. Heeft u klachten, zeg het ons. Bent u tevreden, zeg het anderen!