Het ‘boerengevoel’ is mij met de paplepel ingegoten. Met mijn vader in de moestuin bij ons huis aan de slag. Bonen plukken, onkruid wieden en pruimen snoepen… En lekker eten bij mijn oma: verse appelmoes, een lekkere biefstuk of boerenkoolstamppot. Hoe oma alles zo heerlijk liet smaken? Geen pakjes of zakjes kwamen er aan te pas. Gewoon verse groenten, vlees en kruiden uit eigen tuin, en oma toverde er een heerlijke maaltijd van. Met die gedachte is de Boerenversbox gestart.

Ik draag graag bij aan een betere wereld die voor iedereen goed is: klanten èn leveranciers. Dat doe ik met liefde, behulpzaamheid en moed. Hier krijg ik energie van, het daagt me uit mijn grenzen te verleggen, waardoor ik verder groei.

Mijn doel is dat mensen gezond eten en met plezier aan tafel zitten. Meer tijd hebben voor elkaar en verrast worden aan tafel. Zodat ze nader tot elkaar komen. Ook promoot ik van harte lokaal eten: wat je dichtbij haalt is goed. Voedsel geteeld door mensen met bezieling, dat proef je namelijk.

Piet Hooiveldoudefotoduoweb