Het is mogelijk een proefbox aan te vragen. Op deze manier kunt u vrijblijvend kennismaken met onze heerlijke producten.

Met een Boerenversbox als kado geeft u een origineel en culinair kado. Het is mogelijk de box bij u thuis af te leveren zodat u deze zelf kado kan geven. Desgewenst kunnen wij de box bezorgen bij degene aan wie u deze kado doet, echter alleen binnen Westfriesland.

Het is ook mogelijk een kadobon te bestellen. Zo kan de ontvanger zelf bepalen wanneer hij de box wil ontvangen. Geef hiervoor in het kader ‘vragen en opmerkingen’ aan dat het om een kadobon gaat. Ook een leuk idee voor het kerstpakket!

Indien u zich vóór maandag 12:00 uur aanmeldt voor de proefbox of kadobox (geef ook aan of u de twee- of vierpersoons variant wilt) én betaalt op ons IBAN-rekeningnummer NL98 RABO 0106 6019 70 tnv. Boerenversbox, ontvangt u de Boerenversbox nog dezelfde week. Prijzen:  27,50 voor de tweepersoons box, € 37,50 voor de vierpersoons box.
Na aanmelding ontvangt u direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Na ontvangst van uw betaling sturen wij een e-mail met de dag waarop de Boerenversbox bij u geleverd wordt.
Geef in het geval van een kadobox of kadobon duidelijk aan of u de box / bon bij u thuis of op het adres van degene aan wie u de box kado doet wilt laten bezorgen.