Omdat uw mening  heel belangrijk is voor ons, vragen wij u uw mening te geven over de Boerenversbox.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
by Ria Verkooijen on Boerenversbox

Heerlijk al die verse producten met recept! Fijn dat er nu ook een box komt voor 2 personen. Wij gaan zeker voor een abonnement!

by Anita on Boerenversbox

Wat een mooie , verse produkten!!! Ziet er allemaal geweldig uit en super lekker. En inderdaad niet elke dag meer moeten bedenken wat eten we vandaag weer. Erg makkelijk, produkten in huis recept in huis dus je kunt zo aan de slag. Gaan we zeker vaker bestellen!!!

by Puck on Boerenversbox

Vanavond lasagne met paddestoelen en spinazie gegeten. Echt een feestje om de box in huis te krijgen. Lekkere recepten en niet meer nadenken over de boodschappen! Heerlijk en gezond gegeten dit weekend!

by Melchior on Boerenversbox

Het is niet alleen heerlijk, maar de inhoud van de box nodigt je ook uit om zelf te gaan variëren, naast de meegeleverde recepten, die overigens prima te volgen zijn. Het brood vond ik dit keer erg lekker en vandaag ga ik de kwark met, o.a., de verse peren verwerken.

by Mirjam on Boerenversbox

Leuk hoor, elke maand de BoerenVersBox. M'n kinderen vinden het heel interessant om te kijken wat er elke maand weer in zit. Ik bereid gerechten die ik nog niet eerder heb gemaakt en de kinderen vinden het heel leuk om te helpen.

by Bianca on Boerenversbox

Wat een cadeautje weer deze week! Er gaat een wereld voor me open. Het is erg leuk om hele nieuwe dingen te eten. We leren onze kinderen om alles te proeven maar zelf vergeten we het nog wel eens. Deze week eten we dus voor het eerst pastinaak en spitskool.
We kregen nog wat extra tips voor de spitskool. Heerlijk! De bijgeleverde recepten zijn heel makkelijk te maken en smakelijk.

by Ciska on Boerenversbox

In de box zat deze week een pompoen, dus heb ik gisteravond vijf vriendinnen getrakteerd op een zelfgemaakte pompoensoep. Het bijgeleverde recept was makkelijk en men vond de soep erg lekker en gezond, met pure groente. Zeker voor herhaling vatbaar. Boerenversbox is lekker en puur natuur. Een aanwinst voor West Friesland!

by tim en puck on Boerenversbox

Heerlijk het weekend in met verse groenten en nieuwe recepten. De kip in braadzak is goed gelukt! We hebben het gecombineerd met spinazie en geitenkaas salade, en kwark toe! Morgen appeltaart !

by Melchior on Boerenversbox

Prima idee, niet meer denken wat je moet kopen, maar gewoon koken met de spullen die je krijgt! En nog vers en goed ook. Ben benieuwd naar de marktreacties.

by Ingeborg on Boerenversbox

Wat heerlijk die Boerenversbox! Zo eet je veel gevarieerder. Leuk dat jullie er een recept bij leveren. Gister de pompoensoep gemaakt en een rode bietensalade met geitenkaas. Hmmm dat was smikkelen. Vanavond aan de bloemkool.